Gevolgrecht: Dé partner voor aanvullende service voor uw klant met persoonlijke schade

Wat doet gevolgrecht?

Gevolgrecht werkt samen met partners uit de branches verzekeringen, autolease/huur en autoschadeherstelbedrijven. Heeft u of werkt u bij één van dit type bedrijven? Dan begrijpt u als geen ander wat de impact van een ongeval kan zijn op het dagelijks leven van de klant. U wijst de klant de weg naar het herstel van het voertuig, maar nu ook naar het verhalen van andere schade als gevolg van een verkeersongeval. Denk aan persoonlijke schade zoals kapotte spullen, medische klachten, verloren werktijd en andere gemaakte kosten. Maak uw klant attent op Gevolgrecht, meer niet; Gevolgrecht doet de rest!

Onbekendheid met het recht na een verkeersongeval

Onbekendheid met het recht na een verkeersongeval is onze drijfveer! In Nederland zijn jaarlijks meer dan 400.000 mensen betrokken bij een verkeersongeval. Voor ruim 300.000 was het de meest impactvolle gebeurtenis van het jaar. Verder geeft ongeveer 40% aan dat er sprake is van lichamelijke klachten. Echter, 7 op de 10 doet hier niets mee en krijgt daarom niet waar ze wél recht op hebben.

Waarom relevant voor uw klanten?

De schadevergoeding die Gevolgrecht bewerkstelligt loopt uiteen van €250 tot zo’n €5.000. Als blijkt dat de schadevergoeding hoger wordt of de behandeltijd langer dan 6 maanden, dragen wij het dossier over aan een gespecialiseerde belangenbehartiger voor grotere dossiers. Hiermee draagt u nog meer bij dat gemaakte kosten worden gedekt en dat er genoegdoening voor de klant ontstaat. Een mooie extra service.

De klant staat centraal; administratieve rompslomp niet

Onze administratieve processen zijn gedigitaliseerd. Daardoor richten onze medewerkers zich volledig op uw klant en uw bedrijf: van het eerste persoonlijk contact tot de betaling van persoonlijke schade. Ons digitale platform werkt eenvoudig voor uw klant. Klanten checken snel en gratis of ze recht hebben op extra schadeverhaal en melden zich aan. Gevolgrecht doet de rest en houdt u op de hoogte. Let op: Materiële schade aan het voertuig verhalen wij niet; al het andere, de persoonlijke schade, wel!

De voordelen van Gevolgrecht op een rij

  • Uw bedrijf brengt extra service onder de aandacht
  • Geen inspanning. U verwijst alleen uw klant
  • Transparante inzage: 24*7 online in uw “partner dashboard”
  • Eenvoudig te implementeren (alleen een hyperlink op de site en in de email plaatsen) Gevolgrecht doet de rest

Partner worden?

Is uw organisatie actief op het gebied van verkeer, in verzekeringen, voertuigherstel,- huur, of -lease, vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan snel contact op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Contactgegevens invullen

Trustpilot logo Gevolgrecht scoort 4.7 van de 5 bij Trustpilot
Voordelen van Gevolgrecht
  • Uw bedrijf brengt extra service onder de aandacht
  • Geen inspanning. U verwijst alleen uw klant
  • Transparante inzage: 24*7 online in uw “partner dashboard”
  • Eenvoudig te implementeren (alleen een hyperlink op de site en in de email plaatsen) Gevolgrecht doet de rest

Contactgegevens invullen